Köpt annonsering

Som komplement till att sökmotoroptimera hemsidan kan man köpa annonsering. Den största och mest kända aktören på marknaden för köpt annonsering är Googles Adwords. Du köper visningar av annonser baserat på sökord. Du betalar för varje klick som en person som söker i Google gör på din annons. Priset på klicken bestäms via ett auktionsförfarande där den som är villig att betala mest och har mest relevant annons i förhållande till sökningen visas först bland de betalda sökträffarna.

Vi hjälper dig gärna lägga upp och administrera ett annonsprogram i Googles Adwords. Vi ger dig förstås även gärna råd och tips om annonsering i andra forum.


Gör intresseanmälan

 

Sökmotorvänlig webbshop för e-handel

E-postutskick

Har du ett kundregister med e-postadresser? Tillåtelse att göra utskick till ett annat register? I vårt publiceringssystem Devello Publish SEO finns funktioner för att göra utskick av digitala nyhetsbrev inbyggt. Där kan du enkelt göra utskick och hantera adresser på egen hand. Om du inte är användare av det systemet hjälper vi dig gärna att göra ett attraktivt nyhetsbrev och skicka ut det till ditt register.


Gör intresseanmälan

Det är viktigt att du har mottagarnas tillåtelse att skicka nyhetsbrev till dem. Att göra e-postutskick till privatpersoner som inte gett sin tillåtelse är olagligt. Det riskerar dessutom att ge ditt företag ett dåligt rykte.

 • Kontaktuppgifter

  Devello Systemutveckling AB
  Stigbergsliden 5
  414 63 Göteborg

  031-775 71 00
  info@devello.se
 • Tre korta om Devello

  • Erfarna - Vi har utvecklat hemsidor sedan 1996
  • Personlig kontakt - Du blir aldrig ett kundnummer
  • Flexibelt - Vi kan koden och kan göra en hemsida exakt så som du önskar den
Copyright © 2002-2023 Devello - en Webbyrå i Göteborg
^ Till toppen på sidan