Skräddarsydda hemsidor och webbapplikationer

Om du har särskilda önskemål eller tankar eller idéer om en funktion till din hemsida hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av att göra specialanpassade webbaserade lösningar, ibland även kallat webbapplikationer.

Genom åren har vi gjort specialwebbar på uppdrag av allt från mindre privata bolag och föreningar till de kommunala bostadsbolagen i Göteborg och Riksidrottsförbundet. Du hittar exempel på det nedan.


Gör intresseanmälan

Vi hjälper dig gärna med att göra en skräddarsydd hemsida

Exempel på skräddarsydda hemsidor eller funktioner

 • Boka & betala kursavgift
  Boka & Betala

  För bland annat Göteborg Sim har vi utvecklat en funktion där man kan anmäla sig till och betala kurser med kort eller direktetalning via nätbank på nätet. Det sparar mycket tid och pengar för administratörerna på kansliet och gör det enkel för de som vill anmäla sig om det finns platser kvar till önskad kurs eller tävling.

  Se funktionen på Göteborg Sims hemsida »

 • System för avvikelserapporter

  Folktandvården hade problemet att när någonting i deras IT-system inte fungerade skulle detta rapporteras till klinikchefen och till IT-ansvarig. Den hanteringen gjordes på papper eller via mejl. Nu har man fått ett system där alla avvikelser rapporteras på internet. När så sker skickas ett mejl som ser likadant ut som blanketten man fyller i till de berördas mejladresser. Samtidigt sparas händelsen i en databas så att man kan få ut statistik på vad som ställer till mest problem och vad som behöver åtgärdas.

 • Idrottspsykologiskt test
  Idrottspsykologiskt test

  Inför OS 2004 fick vi i uppdrag att utveckla ett idrottspsykologiskt test åt Riksidrottsförbundet på Bosön. Testet går ut på att idrottarna får svara på stort antal frågor. När svar lämnats beräknas ett resultat ut som ger en indikation på vilka idrottsspsykologiska delar som behöver tränas. Även råd och tips om mental träning ges. Systemet är fortfarande i fullt bruk och används av elitidrottarna och en uppdaterad version är på gång.

 • Yrkesförarutbildning
  Yrkesförarutbildning på nätet

  Vi har på uppdrag av Bosses Yrkesförarutbildning utvecklat en hemsida där blivande yrkesförare kan lära sig och testa sina kunskaper i ämnet. Utbildningen påminner om hur det riktiga testet ser ut, allt för att det ska bli enklare för eleven när det blir dags för riktigt prov.

 • Göteborgsklassikern
  Göteborgsklassikern

  Skräddarsytt publiceringssystem för Göteborgsklassikern. Här kan de som deltar i de olika tävlingsmomenten anmäla sig till klassikern. Som administratör kan man hantera deltagarlistor, betalningar, skicka ut nyhetsbrev mm.

  Besök Göteborgsklassikern.se »

 • Företagsblogg

  På uppdrag av en kund har vi utvecklat en intern företagsblogg där medarbetarna kan logga in och kommunicera med varandra genom att skriva inlägg. Till inläggen kan övriga medarbetare skriva kommentarer och synpunkter.

  Bloggen underlättar internkommunikationen, särskilt med tanke på att medarbetarna ofta är på resande fot. På den gemensamma startsidan kan man snabbt och enkelt bilda sig en uppdattning om vad kollegorna arbetar med.

 • Demoradio & Voolife
  Musik och ungdomscommunity

  2005 utvecklade vi webbplatsen demoradio.se som var tänkt att bli musikbanden som inte hade skivkontrakts chans att komma ut med sin musik. Likaså så fanns det chans för de som tröttnat på kommersiell musik att lyssna på musik som de inte hört innan. Vi utvecklade ett helt community med chatmöjligheter, webbradiosändningar, forum och mycket mera.I slutet på 2006 fattade ägarna till sajten beslutet att starta ett nytt community som istället för nationellt var internationellt. Det communityt hette Voolife.

 • Demoradio & Voolife

  Ett år senare såldes företaget till Aspiro och Schibstedtkoncernen som äger t ex blocket och Aftonbladet. Webbplatsen blev nominerad till årets webbplats i Sverige både 2005 och 2006 av tidningen Internetworld.

Om du vill ha rådgivning om hemsidor eller hur du
marknadsför dig på nätet ringer vi gärna upp dig.

Bli uppringd
 • Kontaktuppgifter

  Devello Systemutveckling AB
  Basargatan 6B
  411 17 Göteborg

  031-775 71 00
  info@devello.se
 • Tre korta om Devello

  • Erfarna - Vi har utvecklat hemsidor sedan 1996
  • Personlig kontakt - Du blir aldrig ett kundnummer
  • Flexibelt - Vi kan koden och kan göra en hemsida exakt så som du önskar den
Copyright © 2002-2024 Devello - en Webbyrå i Göteborg
^ Till toppen på sidan